BODENZIUS

Piren....

Publicerad 2010-05-03 16:03:43 i Allmänt

Mackfrukost och torkat kött är ingen skit... JO det är det faktiskt! Det torkade köttet var skit. Det gör vi inte om! I Canada har de wonderbaums i storlek XL... Lukten stannar inte i bilen, utan vi har den med oss överallt. Det är fantastiskt. Som en slags drog...
Vi tog oss i af igenom tullen, tillbaka till USA... Stannade till i Detroit. DET är en skitstad... Förfallet och helt folktomt... Vi trodde att någon modern pest hade tagit alla invånare, till vi kom på att de var på match.. Allithop... Förutom en stackare som hade som uppdrag att ragga förbikommande till kyrkan... De är väldigt kyrkliga här i USA.
När vi stannade till vid en mack och klev ur bilen, så luktade det väldigt mycket korv... vi blev glada, eftersom vi i vårat gäng gillar korv... Men mackjäveln hade ingen jävla korv... SUR blir man!!!
Lillstyret har varit nära att köra av vägen flera gånger.. Och inte bara de gånger han hade magpaj! Men vi har ju klarat oss hittills och idag är det Haakans tur att köra... Gött!
När vi var nästan framme i Chicago indikerade GPS:en att det var läge att dra tillbaka klockan en timme... Finns det något bättre sätt att tillbringa intjänad tid än att lyssna på Mexikansk radio i Chicagos slumområden?
Chicago är en fantastisk stad!! Håkan skulle åka sightseeing-båt.. Men eftersom Håkan var den enda som ville det, så blev det inställt... Synd...
Dagens höjdpunk var när vi kom till motellet... Jag och Fredrik är på väg in på vårat rum när vi hör Lillknyttet förskrämt fråga: Men... Var ska jag sova då? De hade fått en dubbelsäng, som inte ens var särskild bred! Vet inte hur det gick.. Kanske fick Lillsnutten ligga i fosterställning hela natten! Svaret får vi väl i Vegas!!


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela