BODENZIUS

Vi låser dörren in till Damernas...

Publicerad 2011-12-22 21:32:46 i Allmänt

Vad är det för fel på äldreomsorgschefen på Carema...? Och vem tyckte att det var en bra idé att låta henne intervjuas i Aktuellt...? Det lär ju inte vara någon som känner större förtroende för Carema efter detta!

(Jag vet att jag bestämt att inte blogga om annat än meningslösa saker här, men det händer att TV:n råkar stå på preciiiis när jag laddar upp bilder och är det då så att någon är ovanligt dum, så blir jag ju såklart förbannad...)

 

Mor och far var nere och hälsade på i helgen... Davids familj kom hem till mig och jag tvingade nästan alla att dricka Whisky...

 

Det blir ingen riktig jul utan Jul På Liseberg... Mamma gillade det och jag är säker på att hon vill komma ner nästa år igen... Kvällen avslutades på en trevlig grekisk taverna...

 

Igår fyllde jag år! Jag råkade ha fridag precis just den trevliga dagen och bjöd hem Hanna med barn och Dainah... Jag städade innan de kom... Något jag märkte var helt bortkastat, eftersom det såg ut som ett bombnedslag när de gått...

 

Idag har jag tagit körkort! Det var jäkligt bra gjort av mig! Jag löste toerin med bravur i tisdags... Jag hade bara tre fel och var färdig efter en kvart... Körningen idag gick hur bra som helst... Jag är helt enkelt bäst!

Nu ska vi äta prinsesstårta!

Varde Ljus!

Publicerad 2011-12-10 23:36:22 i Allmänt

 

Vi har köpt reflexmössor!! 59 kronor på Coop... Sicket kap!!!


Idag har vi varit på kalas! Vi gillar kalas... Jag känner dock att jag kunde besparat mig de sista 90 minutrarna (varsågod språkfascister!) Vi tittade på Dag-Otto... I EN OCH EN HALV FRUKTANSVÄRD TIMME!!! Okej jag kanske tar i en aning, men det är ju faktiskt inte roligt... Inte ens av misstag... När de filmade publiken, så skrattade de så de grät... Jag antar att det är jag som är torr... Jag tycker ju att Björn Hellberg är hur kul som helst... David skrattade ett par gånger (även om han inte vill erkänna det)

Nu ska jag dricka kaffe och ladda inför reprisen av "Så Mycket Bättre" 12:20 imorgon... Det är Mikaels dag och han är min hjälte!!!

Tre små fåglar...

Publicerad 2011-12-09 18:16:05 i Allmänt

Det tog oss två timmar att ta oss från Frölunda till Hisingen... Det hade känts okej OM den där David hade tankat INNAN köerna!!! Inte ens Bob Marley piggade upp... Halvvägs genom Götatunneln hade jag panik... Hur som helst så klarade vi oss till macken och nu är det soffläge och öl som gäller resten av kvällen... Jag tänker inte ens gå på toaletten...
Vad är det för fel på vädret egentligen? Nästa gång de stänger av bron, så tänker jag stanna kvar på den sida jag för tillfället befinner mig... Allt annat är vansinnigt... Trafikidioter blir ännu mer idiotiska när det är köer och jag gillar inte idioter...

7320

Publicerad 2011-12-06 21:19:30 i Allmänt






Vi har bestämt att vi ska resa för pengarna när flaskan är full...




...Hur dumt var det då av mig att köpa en jätteflaska när vi var så nära målet?? Sånt här gör mig förbannad...

Spanien är ett land där man dansar tango...

Publicerad 2011-12-06 18:07:36 i Allmänt

 

Jaha... Det har inte varit så värst mycket aktivitet här de senaste månaderna... Det är fint att se att folk ändå är här och kollar till bloggen varje dag... Tack ni ljuvliga!

Jag tänker inte lova att bättra mig, för det kommer jag med största sannolikhet inte att göra... Jag är väldigt lat och trivs faktiskt mycket bra med det!

 

Hur som helst så har vi varit i Spanien... Vi hade det så pass bra, att vi bokade en ny resa och åker tillbaka i Januari igen... GÖTT!!!!!

 

Grabbarna var mestadels i poolen...

 

Viskleken var en succé...

 

Det var stor koncentration och fokus... Man ville ju inte göra bort sig och säga något konstigt osv...

 

Ett väldigt stort bröd...

 

Mamma bjöd på sangria... Inte Don Simons, men helt okej faktiskt...

 

Om

Min profilbild

Emilie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela